Empowering Your Brand in the Digital Age

HOE WERKEN NFC KAARTEN?

De term NFC kan misschien intimiderend klinken, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Als je de visitekaart dicht bij je telefoon houdt, verschijnt er een pop-up melding op je mobiel. Als er niets gebeurt wanneer je de visitekaart bij je telefoon houdt, kan het zijn dat je telefoon geen NFC-technologie ondersteunt. Maar geen zorgen! NFC-kaarten kunnen ook een QR-code bevatten die erbij besteld kan worden, die kan uiteraard gescand worden met je telefooncamera. Op deze manier wordt je automatisch naar de bijbehorende link geleid.

NFC-kaarten zijn buitengewoon handig voor bedrijven vanwege hun veelzijdigheid en gemakkelijke integratie met digitale systemen. Door NFC-technologie te gebruiken en deze te koppelen aan Google Reviews, kunnen bedrijven een naadloze en efficiënte manier bieden voor klanten om feedback achter te laten en hun online aanwezigheid te verbeteren.

Met NFC-kaarten kunnen klanten eenvoudig hun smartphone bij de kaart houden om automatisch naar bijvoorbeeld de Google Reviews-pagina van het bedrijf te worden geleid. Dit elimineert de noodzaak voor klanten om handmatig te zoeken naar de juiste pagina, waardoor de kans op het achterlaten van een review aanzienlijk wordt vergroot.

Bovendien biedt deze directe toegang tot Google Reviews bedrijven waardevolle inzichten en feedback van klanten, die kunnen worden gebruikt om de klantervaring te verbeteren en de algehele tevredenheid te verhogen. Door het gemak van NFC-technologie te combineren met het belang van online reviews, kunnen bedrijven hun reputatie versterken, het vertrouwen van klanten opbouwen en hun zichtbaarheid op het web vergroten.

NFC kaarten gebruiken voor Google Reviews

INVLOED OP AANKOOPBESLISSINGEN

Studies waaronder BrightLocal, Forbes en Harvard Business School tonen aan dat consumenten online reviews net zo vertrouwen als persoonlijke aanbevelingen. Het hebben van positieve Google Reviews kan dus aanzienlijk bijdragen aan het verhogen van de omzet en het aantrekken van nieuwe klanten.

VERTROUWEN EN GELOOFWAARDIGHEID

Uit diverse studies en onderzoeken, waaronder een rapport van BrightLocal, blijkt dat bijna 90% van de consumenten online recensies leest alvorens een bedrijf te bezoeken of een product te kopen. Positieve Google Reviews kunnen het vertrouwen van potentiële klanten vergroten en hen overtuigen om voor een bepaald bedrijf te kiezen.

BOOST HET AANTAL REVIEWS NU MET NFC KAARTEN!

Empowering Your Brand in the Digital Age

Kunt u de gewenste dienst niet vinden?
Neem contact met ons op!