Empowering Your Brand in the Digital Age

Website laten maken?

Bij HUS Digital Solutions begrijpen we dat jouw online aanwezigheid essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij op maat gemaakte website-oplossingen die niet alleen indruk maken, maar ook resultaten opleveren. Stap binnen in de wereld van HUS Digital Solutions en ontdek hoe we jouw digitale visie tot leven kunnen brengen.

Een Unieke Benadering

Onze aanpak is eenvoudig: we combineren jouw visie met onze expertise om een website te creëren die perfect past bij jouw merk en doelstellingen. Of je nu een eenvoudige informatieve site nodig hebt of een uitgebreide e-commerce oplossing, wij hebben de kennis en ervaring om het te realiseren.

Creativiteit in Ontwerp

Bij HUS Digital Solutions geloven we dat een goede website niet alleen functioneel moet zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Ons team van getalenteerde ontwerpers zal nauw met jou samenwerken om een website te ontwikkelen die de essentie van jouw merk vastlegt en jouw doelgroep aanspreekt. Van kleurenpaletten tot typografie, elk aspect van het ontwerp wordt zorgvuldig overwogen om een verbluffende gebruikerservaring te bieden.

Gebruiksvriendelijkheid & Functionaliteit

Een prachtig ontworpen website is slechts het begin. Bij HUS Digital Solutions streven we naar gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Onze websites zijn responsief, wat betekent dat ze naadloos werken op alle apparaten, van desktop tot mobiel. Bovendien integreren we krachtige functies en tools om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief in het bereiken van jouw doelen.

Ondersteuning en Onderhoud

Onze betrokkenheid bij jouw succes eindigt niet wanneer de website live gaat. Bij HUS Digital Solutions bieden we continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren. Of je nu updates nodig hebt, technische problemen ondervindt of gewoon advies wilt, ons toegewijde team staat altijd voor je klaar. Bovendien bieden we onderhoudspakketten aan die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften, zodat je precies de juiste mate van ondersteuning krijgt die jouw website nodig heeft.

Klaar om Te Beginnen?

Als je klaar bent om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, ben je bij HUS Digital Solutions aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen een website te creëren die jouw bedrijf laat stralen in de digitale wereld. Samen kunnen we iets buitengewoons creëren.

1
Kennismaking en Behoefteanalyse
Het proces begint met een grondige kennismaking tussen het team van HUS Digital Solutions en de klant. Tijdens dit gesprek worden de doelstellingen, wensen en vereisten van de klant besproken. Dit omvat onder andere de beoogde doelgroep, gewenste functionaliteiten, designvoorkeuren en eventuele speciale eisen.
Lees meer
2
Uitvoering en Ontwikkeling
Na het vaststellen van de vereisten gaat het team van HUS Digital Solutions aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de website. Dit omvat het creëren van een visueel aantrekkelijk ontwerp dat aansluit bij de merkidentiteit van de klant, evenals de implementatie van de benodigde functionaliteiten en technische aspecten.
Lees meer
3
Controle en Feedback
Zodra de website is gebouwd, wordt deze aan de klant gepresenteerd voor controle en feedback. Klanten krijgen de gelegenheid om de website te bekijken en eventuele aanpassingen of wijzigingen aan te geven. Het team van HUS Digital Solutions staat klaar om deze feedback te verwerken en eventuele aanpassingen door te voeren om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de verwachtingen van de klant.
Lees meer
4
Afwerking en Oplevering
Nadat alle feedback is verwerkt en eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd, wordt de website afgerond en worden de laatste puntjes op de i gezet. Dit omvat onder andere het testen van de website op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en er goed uitziet op alle platforms. Zodra alles naar tevredenheid is, wordt de website officieel opgeleverd aan de klant, klaar om live te gaan.
Lees meer
pngegg (2)

Basic

395,-

Een gebruiksvriendelijke website met een solide basis
 • Wordpress website
 • 3 Pagina's
 • Design
 • Plaatsen aangeleverde teksten en afbeeldigen
 • Contactformulier
 • E-mail adres
pngegg (2)

Professioneel

795,-

Extra functies en maatwerk voor een grotere impact.
 • Wordpress website
 • 5 tot 7 Pagina's
 • Design
 • SEO
 • Geschreven teksten en afbeeldigen
 • Contactformulier
 • E-mail adres
pngegg (2)

Premium

1295,-

volledige functionaliteit, maatwerk en ondersteuning
 • Wordpress website
 • 10 tot 12 Pagina's
 • Design
 • SEO
 • Geschreven teksten en afbeeldigen
 • Contactformulier
 • E-mail adres
 • Technische ondersteuning 3 maanden

Prijzen exclusief btw, domein & hosting

Op maat gemaakte website laten maken?

Bij HUS Digital Solutions begrijpen we dat elke onderneming uniek is en soms niet in een standaard pakket past. Daarom bieden we ook op maat gemaakte websites aan, die volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf.

Een op maat gemaakte website biedt ongekende flexibiliteit en kan volledig worden ontworpen en ontwikkeld om uw unieke visie tot leven te brengen. Dit kan variëren van specifieke functionaliteiten en complexe integraties tot unieke designwensen die uw merk laten opvallen.

Het bepalen van de prijs voor een op maat gemaakte website kan echter lastig zijn zonder een gedetailleerd inzicht in uw specifieke eisen en wensen. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten die u nodig heeft, en de tijd die nodig is voor de ontwikkeling en implementatie.

Om een nauwkeurige offerte te kunnen bieden, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en eisen, zodat we een helder beeld krijgen van wat u nodig heeft. Vervolgens kunnen we een gedetailleerd voorstel opstellen dat is afgestemd op uw specifieke situatie en budget.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte website? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw digitale dromen werkelijkheid te maken.


Bekijk onze geleverde diensten


Empowering Your Brand in the Digital Age

Kunt u de gewenste dienst niet vinden?
Neem contact met ons op!